domingo, 18 de noviembre de 2012

LA LLEI...?


Què sospesa la llei? Els interessos dels governants que la fan o les necessitats del poble que governen? En el primer cas, els governants fan d’amosen el segon, són gestors.







Feta la llei, feta la trampa.







En les lleis, seny i rauxa, hauria de ser l'equilibri de la balança.       






OBEDIÈNCIA...?







Obediència de tots els estaments de l’Estat a  una  promesa  feta, sigui  o  no  justa, mentre sigui legal i doni poder.
Obediència dels governants als mercats..?
Els polítics i governants són deutors dels bancs i fan que tot allò que el Banc els ha prestat sigui retornat amb els diners dels ciutadans a fi de que el Banc no s’enfonsi (?¿).
Els polítics tenen  amb  els  bancs  un  pacte  de silenci. I mentrestant els bancs fan d’escanyapobres amb total impunitat i això és l’obediència.

L’obediència no és altra cosa que submissió.







ON ÉS LA JUSTÍCIA...?






                     Adjunto adreça web :
                     Justicia para todos - 
                     Vìdeo Dailymotion

jueves, 8 de noviembre de 2012

GESTORS O AMOS...?

Què són els polítics que ens governen, gestors o amos...?

El govern és qui té la responsabilitat de fer de gestor de l'estat sense considerar que ne's l'amo. Quan les funcions es tergiversen i l'estat passa a formar part de la seva finca particular, passant de gestor a amo, els ciutadans en surten perjudicats i les institucions pateixen un retrocés. La democràcia només ne's de paraula, de fet és una DICTADURA
Quan es forma el nou govern i es prometen els càrrecs, qué és el que es promet?. El "SILENCI"...? i torna a plantejar-se aquella qüestió: l'obediència està per davant de la llei i la llei per davant de la justícia...?