lunes, 18 de junio de 2012

MONEY, MONEY...

MONEY, MONEY...

El capitalisme es vol preservar costi el que costi i sembla que no tenim cap recanvi...
El comunisme està descartat. El tenim encara present...i ja n'hem ben vist el resultat...
L'ecologisme està en desenvolupament i el resultat encara no és visible, però en el món actual crec que és el que "té més cara i ulls". Respon a les necessitats de la TERRA si pensem en el futur...però de moment no interessa perquè no produeix d'inmediat.



Estem aferrats al capitalisme no només per la por al desconegut sinó i sobretot per  l'ambició de tots aquells que s'estàn farcint "les butxaques" i que d'una u altra manera ens dirigeixen amb el lema de -treballar per els ciutadans...-(?).  Moltes  vegades  penso  que  aquests  que  tenen  tant  de poder i els estris adequats : Banc Central, FMI, Banc Mundial, Reserva Federal... el podrien utilitzar per fabricar diners i envair-nos a tots. Així amb aquest moviment el capitalisme  és "veuria les orelles" i podriem tirar uns quants anys més(?).
La crisi capitalista no és ni de "l'estirar més el braç que la màniga", ni de la manca de productivitat, ni de la idiosincrasia dels països del Sur, sinó que no hi ha MONEY perquè se l'han embutxacada TOTA uns quants: bancs i banquers, polítics i empresaris sense cap tipus de consciència del bé comú.
 El capitalisme ja no dona més de sí ja que no té els estris per poder construir una "torre" que arribi fins el cel, que seria el seu  objectiu : pujar, pujar, escalar sense fí...
Insisteixo, la única sol.lució és: fabricar MONEY, envair-nos a TOTS i continuar amb el joc fins que torni a caducar.







No hay comentarios:

Publicar un comentario